Een long stay appartement in Maastricht huren: een stappenplan voor expats

31 augustus 2017

Een expat appartement huren via La Bergère Apartments is heel eenvoudig. Een langdurige of zelfs permanente verhuizing naar een ander land is een grote verandering en daarom nemen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen rondom de verhuizing naar Maastricht. Op die manier voel je je als expat zo snel mogelijk thuis in je nieuwe stad. Hoe het huren van een expat appartement bij La Bergère Apartments in zijn werk? Dat lees je in dit stappenplan.

Stap 1: het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kom je meer over La Bergère Apartments te weten en heb je alle mogelijkheid om te delen wat je wensen zijn met betrekking tot je appartement, voor zover we daar op dat moment nog niet van op de hoogte zijn. Tijdens de kennismaking bezichtig je de appartementen waar je interesse in hebt en die beschikbaar zijn tijdens de betreffende periode. Wanneer dit gesprek plaatsvindt is aan jou, dit kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en ook in de weekenden, 24/7!

Stap 2: het appartement huren

Wanneer je na de bezichtiging besluit het expat appartement in Maastricht te huren, kan dit zonder huurcontract, zonder borgsom en zonder opzegtermijn. La Bergère Apartments wil namelijk maximale flexibiliteit bieden qua aankomst- of vertrekdatum omdat projecten of periodes waarvoor expats naar Maastricht komen nu eenmaal kunnen veranderen in de planning. Een latere aankomst vanwege vertraging tijdens het verkrijgen van een visum is daarom ook geen probleem. De overeenkomst met betrekking tot de huur wordt via e-mail bevestigd door de reserveringsafdeling van La Bergère Apartments.

Stap 3: het appartement aan je persoonlijke wensen aanpassen 

Het appartement is volledig gemeubileerd en gestoffeerd en heeft een keuken die voorzien is van alle gewenste keukengerei zodat je als expat meteen kunt intrekken en leven, zonder zelf aan de inrichting te hoeven denken. Waar mogelijk proberen we in persoonlijke wensen over de huisraad tegemoet te komen zodat expats zich snel thuis voelen.

Stap 4: administratieve en persoonlijke zaken regelen

Het verhuizen naar een expat appartement in Maastricht is één ding, er komen echter ook volop administratieve en andere zaken om de hoek kijken bij de verhuizing naar een nieuw land en ook hierin biedt La Bergère Apartments ondersteuning. Standaard hangt in ieder appartement een QR-code naar informatiemappen met hierin alle informatie over huis- of tandartsen, banken, fysiotherapeuten en nog veel meer. Tevens is La Bergère Apartments preferred housing partner van Holland Expat Desk South waardoor wij eenvoudig ondersteuning kunnen inschakelen wanneer nodig.

Meer weten over het huren van een expat appartement in Maastricht? Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Regout van La Bergère Apartments via 06 55 52 61 27, 043 327 05 66 of peter@la-bergereapartments.com.