Exclusieve service appartementen bij La Bergère Apartments

28 juli 2017

La Bergère Apartments heeft een zeer uitgebreid en te personaliseren dienstenpakket beschikbaar. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de gasten die in een van de 57 studio’s of appartementen verblijven zich zo snel mogelijk thuis voelen in hun nieuwe woning.

Standaard zorgen wij ervoor dat iedere woning dagelijks of wekelijks wordt schoonmaak, afhankelijk van voorkeur. Daarnaast bespreken wij graag alle mogelijkheden en denken wij mee over aanvullende faciliteiten en services. Zo is zelfs de inhoud van de keukeninventaris bespreekbaar. Voor long stays, expats en relocations met een verblijf van langer dan drie maanden biedt La Bergère Apartments de mogelijkheid om een appartement geheel naar wens te laten inrichten.

Extra services en diensten La Bergère Apartments

Een verblijf in een van de service appartementen in Maastricht is altijd te upgraden met een of meer luxe diensten die we eventueel op maat voor u samenstellen of aanvragen. Denk hierbij aan een boodschappenservice, het verzorgen van een kapper aan huis, de bezorging van maaltijden of interessante relax- of verwenarrangementen bij een van onze preferred partners.

U leest hier meer over alle services en diensten van La Bergère Apartments.