La Bergère Apartments preferred housing partner van Holland Expat Center South

23 mei 2017

Sinds 2015 is La Bergère Apartments preferred housing partner van Holland Expat Center South. Officiële partners van het expat center assisteren expats in het vinden van een geschikte woning tijdens hun verblijf. Wanneer je als expat verhuist naar een nieuw land, zijn er heel wat administratieve en praktische zaken om te regelen. Holland Expat Center South helpt hierbij zodat je je snel thuis voelt. Dit doen ze door de nodige informatie aan te bieden, te verwijzen naar de beste partners en het organiseren van evenementen zodat expats snel een sociaal netwerk opdoen.

Expat appartementen in Maastricht

Om expats te ondersteunen bij het verhuizen naar Nederland en tijdens hun eerste maanden in het land, heeft Holland Expat Center South een nauwe samenwerking opgezet met dienstverlenende partijen die expats optimaal ondersteunen in het hele proces. Het partner programma verwijst expats naar professionele organisaties in uiteenlopende sectoren, van huisvesting tot financiën. La Bergère Apartments verhuurt gemeubileerde appartementen voor zowel korte verblijven van 4 weken tot lange verblijven van 1 jaar of zelfs langer. Het woningaanbod omvat diverse typen expat-appartementen van studio’s tot 2-slaapkamerappartementen voor gezinnen, op deze manier is er voor ieder budget en iedere behoefte een geschikte woning beschikbaar.

Meer informatie over expat appartementen in Maastricht 

Alle appartementen zijn op afspraak te bezichtigen. Neem voor meer informatie contact op met Peter Regout via 043 327 0566 of peter@la-bergereapartments.com.