Nieuwe website La Bergère Apartments online

19 april 2017

Onlangs is de nieuwe website van La Bergère Apartments gelanceerd, een compleet nieuw platform voor de 57 full-service appartementen waarin wij sinds 2002 families, expats en internationaal gestationeerde werknemers een thuis bieden, van 4 weken tot een jaar of zelfs nog langer. De nieuwe website geeft een nog beter overzicht van de verschillende full-service appartementen die wij verhuren en alle faciliteiten en services die hierbij horen, zoals de wasserijservice, linnenservice en gratis fitness faciliteiten.

Specifiek voor de zakelijk reizigers is er een gedeelte ingericht dat dieper ingaat op de mogelijkheden voor het huren van een appartement als tijdelijke huisvesting voor een korte termijn, tot aan het langdurig huren van een appartement voor werknemers die langere tijd in of in de buurt van Maastricht gestationeerd zijn. Tevens begeleiden wij organisaties in de relocation van expats en hun gezin als het aankomt op huisvesting én het regelen van praktische en persoonlijke zaken.

De nieuwe website geeft een compleet beeld van het tijdelijk of voor een langere periode in Maastricht wonen door ook informatie te delen over de stad en andere steden in de euregio, naast  grote evenementen in de stad die kenmerkend zijn voor wat Maastricht op cultureel vlak te bieden heeft.

www.la-bergereapartments.com, dé plek voor full service appartement in Maastricht!